Contact

Jij bent op de contactpagina van Meer over wijn weten. Uiteraard zijn wij benieuwd, waarmee wij jou kunnen helpen. Misschien goed om (kort) uit te leggen waarvoor deze website bedoeld is. Ten eerste streven wij ernaar om altijd een breed en actueel aanbod van wijncursussen en workshops te bieden. Dit doen wij samen met onze partners. Onze partners zijn altijd mensen en bedrijven die de  passie voor wijn delen. Daarnaast willen wij het voor onze partners gemakkelijk maken om hun eigen wijnevenementen via deze website aan te bieden. Wil jij contact met ons? Bel of mail ons gerust!

Iets niet gevonden?

Heb jij niet gevonden op de website, waar jij naar zocht? Laat het ons weten! Samen met onze partners streven wij naar een zo volledig mogelijk aanbod. Voor mensen die nog aan de basis staan tot aan specifieke workshops voor degene die al meer over wijn weet.

Heb jij zelf een idee voor een leuke wijncursus en/of workshop? Online of op een mooie locatie. Laat het ons weten en wij proberen het voor jou te verzorgen.

Wijncursus of workshop aanmelden

Verzorg jij zelf cursussen en workshops op het gebied van wijn? Wordt dan onze partner en meld jouw evenementen aan. Samen zorgen voor een breed aanbod. Deel jouw kennis en passie voor wijn met anderen via meer over wijn weten.

Meer weten over partner worden en het aanbieden van jouw wijncursussen en workshops? Wij denken graag met jou mee, laat het ons weten!

Bel of mail ons!

050 – 752 16 82

info@meeroverwijnweten.nl

WSET, SVH én SDEN

Wij willen op deze website geen onderscheid maken. Daarom bieden samen met onze partners  wij allerlei wijncursussen aan. Er zijn verschillende trajecten van basis tot aan bijvoorbeeld magister vini of sommelier. Veel gestelde vraag van oriënterende cursisten is of zij WSET of bijvoorbeeld SDEN moeten kiezen.

Heb jij dezelfde vraag? Neem dan contact op met ons, want wij helpen jou graag verder!